Sabo skirt!

Jag har blivit kär. I kläder.. Har hittat en sida med underbart fina/snygga kläder! GE MEJ NU. Vill typ ha allt!
Klicka här för att komma dit!
(klicka på shop så kommer ni till kläder mm.)


Snabbt inlägg!

Hej, blir ett lite snabbt inlägg, tror inte att det blir något mer för ikväll för nu ska jag fixa med designen, om jag ens hinner det tills mamma kommer hem.. sen ska mamma hjälpa mej med läxan som ingen fattar något av! Ska också ta och fixa till mina naglar ikväll!
Ha det bra! Poss! ♥

Påbörjad.

Påbörjad design!

Designdags!

Har kännt länge nu att det måste hända något på bloggen! JAG SKA ÄNDRA MIN DESIGN. Och jag ska börja lite smått snart! Vi får väl se vad det blir av den..
Redigerad bild av mej, men inte fotad!

Pictures

Tjenare! Har gått runt med kameran i huset idag och fotat typ, dels på mitt nya linne som jag berättade att jag hade köpt! Kommer en bild på den! Idag har jag städat mitt rum, och hälsat på min kära farmor och farfar!

Tröjan du hatar.

Shit, du ljög för mej hela tiden. Och nu låtsas du som att ingenting har hänt? Du kanske tror att jag är så jävla dum och tror att jag inte vet? Men jag vet mer en du tror, du vet bara inte.
Jag vet att jag har gjort fel. Men denna gången är det du som måste göra någonting.
Eller nej frästen, jag bryr men faktiskt inte om dej mer.
Du får vara med dom du vill nu, så som du ville ha det. Jag gjorde allt för dej. Men ändå så  ville du ha mer? Jag älskar dej inte mera och du ville ju ha det så här, men ändå kan jag inte sluta tänka på dej och vad du tänker när du går där, med dom.
Shit, du ljög för mej hela tiden. Och nu låtsas du som att ingenting har hänt? Du kanske tror att jag är så jävla dum och tror att jag inte vet? Men jag vet mer en du tror, du vet bara inte.
Jag vet att jag har gjort fel. Men denna gången är det du som måste göra någonting.
Eller nej frästen, jag bryr men faktiskt inte om dej mer.
Du får vara med dom du vill nu, så som du ville ha det. Jag gjorde allt för dej. Men ändå så ville du ha mer? Jag älskar dej inte mera och du ville ju ha det så här, men ändå kan jag inte sluta tänka på dej och vad du tänker när du går där, med dom.

I have no life today, because of yesterday.

OMG.. Jag är helt slut sen igår.. klockan 5 kom mina bästa tjejor för att fixa sig till balders som ligger i balders hage! klockan 18:20 gick bussen från karlshamn och hämtade upp folk lite här och där! Klockan åtta var vi framme och det var redan fullt ös med musik och lampor när vi kom in! Dock var vi lite tidiga så alla hade inte kommit en. Jag och mina kompisar dansade nästan HELA TIDEN. Klockan tolv var alla helt slut efter att vi hade dansat med både killar och tjejer.. Bussen kom till karlshamn vid halv 2 och jag höll på att somna stående när jag kom hem! Mina tankar var bara SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGEN! As kul va det iaf och det måste göras om! TACK FÖR KVÄLLEN/NATTEN ALLA!

Ansiktet - Äckligt

Hehe.. Typ hittat en ny favoritlåt! Skitbra är den. Dålig uppdatering jag vet. Skolan idag har varit lugn faktiskt! Slapp en lektion pga att läraren inte kom till lektionen.. Va rätt gitt faktiskt att gå runt i skolan när alla andra har lektion! GILLAS. I veckan har jag inte gjort så mycket, mest varit i skolan och sen har jag shoppat ett nytt linne! Ricktigt NÖJD! Härligt sommarlinne också! Vitt med hål och blommor eller hur man ska säga! Kommer en bild på den sen!
Har bara haft två läxor denna veckan.. Skönt! Har också spanska tills imon, men såklart har jag inte fått med mej läxan hem.. wooops. Men nu ska jag ta något att äta och kolla lite på tv. Puss! ♥

Länkbyte!

Johanna undrade om jag ville göra ett länkbyte med henne! Visst, gör jag gärna.
Johanna, 12 år bor i Karlshamn. Driver en blogg om djur fritid och sitt liv mm. Hon uppdaterar mycket med både bilder och utan! Skriver mycket om sina dagar och vad hon tycker är kul. Hon finns på Bloglovin' att följa! Hon älskar kommentarer och svarar gärna på dom om ni undrar något om henne eller annat.
Hennes blogg: http://heythisisme.blogg.se

Ber om ursäkt..

Jag ber så HEMSKT HEMSKT mycket om URSÄKT för det här dåliga bloggandet! Jag suger på att uppdatera HELA tiden har jag märkt.. Jag som skulle hålla statistiken uppe nu! Men nej.. Anledningen är att jag har haft annat för mej, jag har tagit det lugnt och varit fri ett tag med mina underbara vänner! ♥
Men nästa vecka lovar jag att blogg typ varje dag, om inte alla läxor och prov och sånt där skit kommer och dränker mej.. Hoppas att ni har det bra iaf! Puss! ♡

Före och efter redigering

Har tänkt visa hur det blir när jag redigerar mina bilder, före och efter!
Jag tar en helt vanlig bild på mej som är tagen i vanligt dagsljus.
Och sen tar jag samma bild fast redigerad.
Ni ser då att jag har gjort bilden ljusare, tagit bort stjärnan i bakrunden, jag har också beskärt bilden så att inte det där snöret kommer i facet och gjort ögonfransarna mörkare. Vad tycks? Tyckte att den redigerade bilden blev bättre! Vad tycker ni?
Kommenatera om ni vill ha en beskrivning hur jag gjorde!

"When you don't know, so they asked you!"

I need help!
Kan ni hjälpa mej? :) Jag tänke såhär! Jag börjar tröttna på min design, gör inte ni? Jag tänkte byta header men är inte riktigt säker en.. Så det är därfr jag frågar er! Kommentera vad ni tycker! {:

Härlig sommarbild, tagen i sommras!
"When you crave the most of any, so maybe it's just best to stay up in life and just live."

"What makes you beautiful?"

Var bara tvungen att lägga ut den videon här, för att jag älskar denna låten och videon gör att man längtar så sjuuuuuuuuukt till sommaren! Och sorry för dålig uppdatering!

Sometimes you just want to get there, though you don't know where.

Sommarlängtan!

Hejsan alla söta! sitter och redigerar lite bilder till mina nya header! Har inte sagt något om det en men nu vet ni! Hoppas ni har det bra. Nu ska jag, mamma och pappa kolla på mission im possible!
Gjorde denna bilden i photoshop nyss för att jag längtar så mycket till sommaren!

Emil

Ah, ni får en till bild taget av mitt nya objektiv! Ni får leva med det lite och jag hoppas ni gillar det!
Blev faktiskt lite besviken på den här nya stormen som har kommit vid namn Emli.. Jag och några av mina kompisar skulle åka upp till Kristianstad för en dag och shoppa, men såklart blåste det typ storm och vi kunde inte åka med tåget! Så det får bli att redigera bilder som jag ska framkalla och träffa kompis lite senare! Men nu ska jag gå och äta frukost! Puss!

Är ett objektiv rikare!

I torsdags så gick jag och pappa in till expert och jag köpte det här makro objektivet till mej som vi har kollat på ett tag nu! Och jag älskar den!
Tack Stina! :D
Två stycken bilder som jag har tagit med den, älskar dom!
TAMRON SP AF 90mm F/2.8 MACRO 1:1

Färg eller svartvit?

Jag har så himla svårt att bestämma mej när det gäller sånt här. Färg eller svartvit? Färg eller svartvit? Färg? Njaa.. Svartvit.. VET ITNE! Så jag frågar ju såklart er! Snälla alla som läser detta, SVARA I KOMMENTARSFÄLTET! BLIR GALEN! Jag ska nävligen använda det till något här på bloggen! Okej, vi säger såhär! Alla som hjälper mej och skriver vilken jag ska ta i en kommentar får en länkning här på bloggen! Så snälla..


2011 - November & December

Tänkte att ni skulle få se en liten "samanfattning" av det som har hänt här på bloggen år 2011, dock har ju jag inte haft bloggen så länga, typ bara två månader.. Men då får det bli ett år av två månader!
Denna månad startades nizes.blogg.se! Jag var riktigt nöjd med den och ville bara skriva, skriva, skriva. Men så blev det inte, denna månade hade vi grymt mycket läxor och prov! Jag ville också fixa klart med min design så det var lite pågrund av det med! Det var också första advent och bara 5 veckor kvar till julafton! Jag letade också HTC skal till min telefon och skrev en önskelista i bilder!
Månaden började med att jag och min kille firade 1 månad! Det hade fortfarande inte kommit någon snö och jag var lite halft sur på det! Jag skrev typ världens längsta inlägg om att skolan har för mycket läxor och att den suger, för att denna månaden fick jag plugga järnet eftersom att det va fullt av läxor och prov denna månaden med! Efter det blev det en vääääldig dålig uppdatering här på bloggen! Jag la också upp en massa videos på mina favorit låtar just då, och en urgullig video på "Agrea djurförsäkring". Jag tog också mina självpoträtt som jag gav till farmor, farfar, och mormor och morfar i julklapp! Efter julafton hade jag min lilla "julklappsutdelning" här på bloggen! Jag gav också tips på hur man fotar fyverkerier och sen blev det nyår!
NU HOPPAS JAG ATT NI HAR HAFT EN BRA JUL OCH EN BRA NYÅR! NU SATTSAR VI PÅ 2012! ♥

Bildstädning

Nu håller jag på att ränsa mitt photoshop med bilder och mina vanliga bilder som jag har på datan, det behövs verkligen! Jag kommer att lägga in fler inlägg idag på en sak som jag har köpt åt lilla mej! Vi hörs, poooooosss! ♥
En bild på hur jag såg ut på nyår!

Johanna & Arrax del 1

Johannas blogg: http://heythisisme.blogg.se/
Objektiv: TAMRON SP AF 90mm F/2.8 MACRO 1:1
Hundras: Arrax är en dvärgschnauzer.

Nyår!


Hejhej!
Vaknade vid 12 idag efter en skit kul kväll/natt igår med familje vänner! Med dans, wii, godis, mat, raketer och en myyyyyyycket skratt! Såklart följde ju kameran också med? Jag tog lite bilder på raketerna och så, tyvärr blev dom inte så bra! Bilderna får komma i nästa inlägg eller nått, för jag måste ladda över dom till datan och redigera dom, och jag orkar inte vänta med detta inlägget tills senare..
Har även tagit en massa bilder på min kompis Johanna och Arrax (hennes hund) Dom kommer också upp snart på bloggen!
Jag hoppas ni hade en bra nyår! För nu startar 2012!
(Jag vet att jag ser lite blek ut på bilden, men jag trodde inte att jag skulle bli så vit, upptecktes när jag laddade upp bilden på bloggen och nu orkar jag inte ändra!)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!