Dålig uppdatering, men ibland får det bli så..

Är jätte ledsen för den här dåliga uppdateringen de senaste dagarna, har inte hunnit med p.g.a de här jäkla PROVEN! Så jag får skylla lite på dom.. Har också pluggat stenhårt i helgen till mitt SO prov imon. Sista provet innan jullovet som börjar på onsdag! YES!

Asså är det bara jag som tycker att det är lite mycket med skolan? Man börjar skolan klockan åtta på morgonen, pluggarpluggarpluggar hårt hela dagen, slutar vid tre, går hem med en massa läxa och PROV som man har i veckan, pluggarpluggarpluggar för att KUNNA LÄXORNA, tillslut HINNER man inte plugga mera eftersom man måste sova för att orka med nästa skoldag, efter en hård dag som man knappt inte hunnit göra någonting förutom att pluggapluggaplugga, knappt ingen mat, knappt ingen rast, knappt ingen FRITID, har misat träningen, har missat det roliga som man tänkte göra, har missat allt, pågrund av de här JÄKLA LÄXORNA som pågår vecka, efter vecka, efter vecka, efter vecka.. Nästa dag, börjar skolan klockan åtta, pluggapluggapluggga hela dan, hem vid tre, pluggapluggaplugga hela eftermidagen/kvällen. Sovasovasova, pluggapluggaplugga, sovasovasova.. SÅHÄR HÅLLER DET PÅ. SLUTAR DET ALDRIG!? Inte ens på helgerna får man vila, utan då har man antingen läxa eller prov till måndagen. Där va den helgen förstörd, efter helg, efter helg.. Livet blir tråkigt.
Ellerhur ni lärare, ni kan inte annat en att hålla med!?
MVH en uttråkad Stina som inte har något liv kvar.

Kommentarer
♡ jonna

samma här :(

HEMSKT!

2011-12-18 @ 21:21:05
♡ emelie

Dt e faktiskt lite dåligt att ni får så jävla mycket läxor fast vi knappt får några alls , så jag kan ju inte hålla med om allt pluggande ;)<3

2011-12-18 @ 21:42:40

Kommentera detta inlägget här:

♡ NAMN:
♡ SKA JAG KOMMA IHÅG DEJ?

♡ MAIL: (publiceras ej)

♡ URL/BLOGGADRESS:

♡ KOMMENTAR:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


nizes
RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!